Het rijk alleen

deVLOER is als een hotelkamer waar je tot rust komt en inspiratie vindt. Wij regelen alles voor je waardoor jij je kunt focussen op het doel van de bijeenkomst. Jouw eigen creatieve hotspot met roomservice én een Maxi-Bar 🙂
Huur vergaderlocatie deVLOER Almere

huur

deVLOER bevindt zich in een vrijstaand pand en wordt alleen exclusief verhuurd. Jij bent dus te allen tijde de enige aanwezige met jouw team of collega’s. Wanneer je deVLOER huurt kun je gratis gebruik maken van alle faciliteiten zoals beamer, speaker, whiteboards (2 stuks) en flip-overs (2 stuks). De arrangementen zijn zo samengesteld dat het zoveel mogelijk ‘self-service’ is. Kom je vaker hele dagen over deVLOER, kun je een strippenkaart aanschaffen, ideaal en voordelig. En wil je een uurtje langer blijven, dan kunnen we je bezoek per uur verlengen, mits dat niet conflicteert met andere boekingen natuurlijk!

deVLOER wordt verhuurd in dagdelen, deze zijn als volgt ingedeeld:

1 dagdeel:
08:30 uur tot 12:30 uur / 13:00 uur tot 17:00 uur / 18:00 uur tot 22:00 uur
2 dagdelen:
09:00 uur tot 17:00 uur / 13:00 uur tot 21:00 uur
3 dagdelen:
09:00 uur / 21:00 uur

Verlengen, per uur of juiste meerdere dagen aangesloten, is mogelijk in overleg.

let’s talk money

Zaalhuur
1 dagdeel; 
Groepen tot 35 personen
€ 329,00
1 dagdeel;
Groepen vanaf 35 personen (max 65)
€ 495,00
2 dagdelen;
Groepen tot 35 personen
€ 549,00
2 dagdelen; 
Groepen vanaf 35 personen (max 65)
€ 825,00
3 dagdelen; 
Groepen tot 35 personen
€ 739,00
3 dagdelen; 
Groepen vanaf 35 personen (max 65)
€ 1.100,00
Strippenkaart
1 strip = 2 dagdelen (aaneengesloten)
4 strippen, 
(normaal € 2.196,00)
€ 1.948,95
5 strippen, 
(normaal € 2.745,00)
€ 2.360,70
6 strippen, 
(normaal € 3.294,00)
€ 2.745,00
Boek Vergaderlocatie deVLOER Almere

Catering

Taarten, wraps, salades, soepjes; onze catering wordt al jaren geprezen. En terecht! Flammenküchen, vers gedraaide bitterballen, gevulde dadels en crostini’s met gorgonzola & vijgenjam, we halen alles uit de kast om het jou naar de zin te maken. Mocht je een speciaal dieet volgen, laat het ons van te voren weten en we zorgen dat ook jij optimaal de beleving van deVLOER kunt ervaren.

Los van de heerlijke eetbare catering, hebben we uiteraard goede koffie (Nespresso) en lekkere theetjes in overvloed. Er staat een prachtige witte SMEG in de zaal waar je zelf je frisdranken kunt pakken en die zelfs ijsjes herbergt als het weer daarom vraagt. Wil je jouw meeting afsluiten met een pastabuffet, Indische maaltijd, barbecue of saladebar? We denken graag met je mee!
Catering bij deVLOER Almere

4 uurs deal met (zoete) break

Drankarrangement: Onbeperkt koffie, thee & water met een huisgemaakte zoete break. Wij zijn dol op verse koekjes, stukken taart én knapperige croquetten! Tijdens de break kun je dus altijd genieten van een huisgemaakte lekkernij. Denk hierbij aan brownies, bananencake, gekarameliseerde appeltaart, robuuste haverkoeken, crostini’s, verse kaaststengels, flammenküchen…zal ik nog even doorgaan? ?

Per persoon
€ 9,50
Reserveer

PrivateLunchBuffet in a box

Wanneer je bij ons bent, mag het je aan niets ontbreken en wij hechten veel waarde aan goed eten. Naast een waanzinnig lekkere wrap en een broodje, krijg je bij de lunch ook altijd vers soepje of een salade. Eet je geen brood of heb je dieetwensen, we zorgen voor een lekker alternatief! Alles wordt uiteraard geserveerd in die übercoole én duurzame lunchbox van Ecozoi!

Per Persoon (inclusief verse jus & melk)
€ 18,50
Reserveer

8 uur in de watten

Wanneer je de hele dag bij ons verblijft, leggen we je flink in de watten. Met een lunch én twee breaks op de momenten dat het jou het beste uitkomt, kun jij je volledig focussen op de reden van je bezoek. Het nespresso-apparaat voorziet je van de beste koffie en onze MAXI-Bar is tot aan de nok toe gevuld.

Per persoon inclusief onbeperkt koffie, thee, water & fris
€ 37,50
Reserveer

Afsluiten met een feestmaal

Wil je na de vergadering met elkaar eten of tijdens het eten met elkaar vergaderen? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een Italiaans buffet met pasta, salades en huisgemaakte pesto of juist voor een Indisch diner met gado gado. Of wil je ‘gewoon’ een goed stuk vlees (of vis) op de BBQ?

We kunnen vele kanten op, bel gerust voor advies!

Per Persoon (vanaf!)
€ 34,50
Reserveer

De vijf in de klok

Wat is er fijner dan napraten aan de bar na een intensieve dag vol nieuwe inzichten en inspiratie. De borrel is bij ons geroemd om de lekker happen en relaxte sfeer. Crostini’s met gorgonzola, knapperige croquetjes gevuld met kaas of juist vlees, een plankje met kaas, worstjes en olijven. Ook in Coronatijd kunnen wij een heerlijk borrelplankje met vijf verschillende hapjes voor je maken. Individueel gereserveerd om samen van te genieten!

Prijs per persoon inclusief twee (alcoholische) drankjes.
€ 18,50
Reserveer

Sjiek de friemel

Hoewel wij standaardopstelingen schuwen en lange tafels ook, maken we soms een uitzondering. Dan gaan we op sjiek. En HOE!! Een walking diner of een drie, vier of vijf gangen diner met de heerlijkste wijnen en een dessert om je vingers bij af te likken. Of wat denk je van een luxe borrel met fingerfood of een feestelijk champagne ontbijt als er iets te vieren is. We rollen met liefde onze roze loper uit voor jou en je collega’s!

Prijs en invulling in overleg
In overleg
Reserveer
* Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW

wat altijd inclusief is

Voorzieningen & Services
Vergaderlocatie deVLOER Almere gratis WiFi
Gratis WiFi
Vergaderlocatie deVLOER Almere gratis parkeren
Gratis parkeren
Vergaderlocatie deVLOER Almere flipover
Whiteboards & Flipovers
Vergaderlocatie deVLOER Almere 2 tot 20 personen
2 - 65 Personen
Vergaderlocatie deVLOER Almere bereikbaar met OV
Bereikbaar met OV
Vergaderlocatie deVLOER Almere beamer
Beamer & Scherm
Vergaderlocatie deVLOER Almere heerlijke catering
Heerlijk eten
Vergaderlocatie deVLOER Almere Corona proof
Corona Proof
Vergaderlocatie deVLOER Almere gastheer / vrouw
Gastheer / Gastvrouw
Vergaderlocatie deVLOER Almere bel ons
Bel Gastheer Armand
06 39 48 46 89
Vergaderlocatie deVLOER Almere vind ons
Bolderweg 2
1332 AT Almere
Vergaderlocatie deVLOER Almere mail ons
info@devloer.com
Contact

deVLOER is een handelsnaam van Motivatio, KvK nr: 05064443
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram