huur & Catering

Prijzen

Huur

deVLOER wordt verhuurd in dagdelen. De dagdelen zijn als volgt:

1 dagdeel: 08:30 uur tot 12:30 uur / 13:00 uur tot 17:00 uur / 18:00 uur tot 22:00 uur
2 dagdelen: 09:00 uur tot 17:00 uur / 13:00 uur tot 21:00 uur
3 dagdelen: 09:00 uur / 21:00 uur 
Verlengen per uur is mogelijk in overleg.

Zaal

Vierkante meter

Reviews

Gem.Cijfer

Groepen, kleiner dan 35 personen

Inclusief gebruik van de beamer, draadloos internet, 2 flip-overs, 2 whiteboards + schrijfgerei. 

1 Dagdeel

€ 329,00

2 Dagdelen

€ 549,00

3 Dagdelen

€ 739,00

Groepen, groter dan 35 personen

Inclusief gebruik van de beamer, draadloos internet, 2 flip-overs, 2 whiteboards + schrijfgerei. 

1 Dagdeel

€ 495,00

2 Dagdelen

€ 825,00

3 Dagdelen

€ 1.100,00

Strippenkaart

Vind jij het net zo fijn bij ons als Roza? Dan is de strippenkaart iets voor jou. Hoe vaker je komt, des voordeliger is het. Met 6 strippen zelfs één dag gratis en voor niets! Ik zeg een topdeal! 

4 strippen 

€ 1.948,95 ipv € 2.196,00

5 strippen

€ 2.360,70 ipv € 2.745,00

6 strippen 

€ 2.745,00 ipv € 3.294,00

Catering

Al jaren maken wij dankbaar gebruik van de diensten van Nicky Gasman van Nicky Kookt. Alles wat je bij ons te eten krijgt, heeft zij persoonlijk klaargemaakt. Daar zijn wij trots op want Nicky staat voor kwaliteit en professionaliteit. Een dag in deVLOER moet top geregeld zijn en daar is de catering een belangrijk onderdeel van.

4 uurs deal met Zoete Break

Wij zijn dol op koekjes maar nóg doller op taart. Tijdens de break kun je dus altijd genieten van een huisgemaakte lekkernij. Denk hierbij aan brownies, citroen lavendeltaart, bananencake, gekarameliseerde appeltaart…zal ik nog even doorgaan? 😉

Per Persoon (inclusief 2 koffie of thee)

€ 8,25

Lunch in the middle

Wanneer je bij ons bent, mag het je aan niets ontbreken en wij hechten veel waarde aan goed eten. Naast een schaal waanzinnig lekkere broodjes, krijg je bij de lunch ook altijd vers soepje. Eet je geen brood of heb je dieetwensen, we zorgen voor een lekker alternatief!

Per Persoon (inclusief verse jus & melk)

€ 16,50

4 uurs deal met Hartige Break

Net als de vermoeidheid toeslaat is niets lekkerder dan een gezonde break. Een verse gazpacho of niet te versmaden wrap geven voldoende energie om door te gaan. Voeg daar een frisje uit de SMEG aan toe en je kunt er weer tegenaan!

Prijs Per Persoon (inclusief 2 frisdrank)

€ 8,25

8 uur in de watten

Wanneer je de hele dag bij ons verblijft, leggen we je flink in de watten. Met een lunch én twee breaks op de momenten dat het jou het beste uitkomt, kun jij je volledig focussen op de reden van je bezoek. Het nespresso-apparaat voorziet je van de beste koffie en onze MAXI-Bar is tot aan de nok toe gevuld. Tot slot beantwoordt onze gastheer Armand jouw vragen vlák voordat jij ze gesteld hebt. Superhandig!

Per Persoon (inclusief 4 drankjes en dranken bij de lunch)

€ 32,00

Afsluiten met een feestmaal

Wil je na de vergadering met elkaar eten of tijdens het eten met elkaar vergaderen? Dat kan!  Kies bijvoorbeeld voor een Italiaans buffet met pasta, salades en huisgemaakte pesto of juist voor een Indisch diner met gado gado.  Of wil je ‘gewoon’ een goed stuk vlees (of vis) op de BBQ?

We kunnen vele kanten op, bel gerust voor advies! 

 

Per Persoon (vanaf!)

€27,50

Sjiek de Friemel 

Hoewel wij standaardopstelingen schuwen en lange tafels ook, maken we soms een uitzondering. Dan gaan we op sjiek. En HOE!! Een walking diner of een drie, vier of vijf gangen diner met de heerlijkste wijnen en een dessert om je vingers bij af te likken. Of wat denk je van een luxe borrel met fingerfood of een feestelijk champagne ontbijt als er iets te vieren is. We rollen met liefde onze roze loper uit voor jou en je collega’s!

Prijs en invulling in overleg
Voorzieningen

Wat altijd inclusief is…

Gratis WiFi
Uiteraard kun je bij ons gebruik maken van het internet via een WiFi verbinding, het wachtwoord staat op het whiteboard.
Gratis Parkeren
Op het terrein van de Creative Campus, waar deVLOER gevestigd is, kun je gratis parkeren. Bezoekers van deVLOER dienen op P2 te parkeren.
Whiteboards & Flipovers

Wanneer je voor de groep iets uit wilt leggen en daarbij gebruik wilt maken van een flipover of whiteboard, ze staan er voor, inclusief schrijfgerei.

Beamer & Scherm
Geef je een presentatie, dan kun je gebruik maken van de beamer. Neem zelf je laptop mee. Wij kunnen zowel VGA als HDMI aansluiten.
Het Rijk Alleen
deVLOER bevindt zich in een vrijstaand pand en wordt alleen exclusief verhuurd. Jij bent dus te allen tijde de enige met jouw team of collega’s.
Gastheer of Gastvrouw
De vaste gastheer is Armand, hij zorgt ervoor dat het jullie, gedurende de dag, aan niets ontbreekt, alles werkt en vlot verloopt.
Heb je een vraag?

Vraag het de Gastheer

Pin It on Pinterest

Share This