Over deVLOER

deVLOER is bedacht door Anne Kien, vanuit haar eigen behoefte aan een inspirerende locatie voor de trainingen en workshops die zij met Motivatio verzorgt. In de afgelopen jaren is deVLOER de ultieme (vergader)plek gebleken voor tal van teams en organisaties. deVLOER geeft je de ruimte om buiten de gebaande paden te wandelen, out of the box te denken en voedt je creativiteit bij de wortel door alles nét even anders te doen. Op deze pagina delen we verhalen over deVLOER van zowel de klanten als ons team.

Welcome to the club! 🙂
Roza voor deVLOER

hoezo roza?

Ons boegbeeld
Roza staat nu een jaar of vier bij ons op het gazon en dat bevalt beide partijen uitstekend. Roza laat je zien waar je moet zijn, heeft altijd een luisterend oor en blijkt ook nog eens een hotspot voor Pokémons te zijn! Wil je meer over Roza te weten komen, lees dan vooral de blog die Anne over haar schreef!

klanten over devloer

Als gasten blij van je worden, mag je dat best wel van de daken schreeuwen!

blog & filmpjes

Soms voelen we de behoefte een filmpje of verhaal te delen in meer dan slechts een instagram-post. Hier vind je blogs, geschreven door Anne, (die overigens ook twee boeken heeft geschreven over haar zorgintensieve zoon.) Maar ook registraties, interviews en weetjes over deVLOER Ă©n ons team.
Anne schrijft blogs voor deVLOER
Vergaderlocatie deVLOER Almere bel ons
Bel Gastheer Armand
06 39 48 46 89
Vergaderlocatie deVLOER Almere vind ons
Bolderweg 2
1332 AT Almere
Vergaderlocatie deVLOER Almere mail ons
info@devloer.com
Contact

deVLOER is een handelsnaam van Motivatio, KvK nr: 05064443
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram