Overzicht berichten

Michelle over deVLOER

Hoi, Jij bent...?? 

Hi, Mijn naam is Michelle Gerritsen 

Leuk, Waar werk je Michelle? 

Ik ben werkzaam bij het forensisch psychiatrisch centrum de Oostvaarders kliniek in Almere 

Waar gebruiken jullie een externe trainingslocatie voor? 

De Oostvaarders Kliniek, wil natuurlijk het personeel altijd getraind en opgeleid houden. Heel veel trainingen kunnen plaatsvinden binnen de kliniek. Maar er zijn altijd trainingen die op een externe locatie gegeven moeten worden. De locatie is daarin heel belangrijk. 

Hoe kwamen jullie bij deVLOER terecht? 

Ik ben zelf, bij deVLOER terechtgekomen, via via. Mond tot mond reclame. De eerste keer dat ik zelf op deVLOER kwam, had ik echt het 'Wauw-effect'. 

Sinds wanneer komen jullie in deVLOER? 

Wij werken nu met deVLOER, ruim een jaar, bijna twee jaar. 

Waarom hebben jullie gekozen voor deVLOER? 

Alles is hier mogelijk. Alles kan besproken worden. Je kan met een team in de gehele ruimte trainen. Maar je kan ook in subgroepen werken. Ze denken met je mee. Het is zelfs een keer voorgekomen dat Anne, één van de eigenaren, is ingesprongen bij ons, om ons te helpen met de trainingen. Nou, hoe gaaf is dat!? 

Omschrijf deVLOER eens in 3 woorden 

Het is voor mij heel lastig om deVLOER in maar 3 woorden te omschrijven. Je kan in groepjes werken, je kan centraal werken. De service staat hier heel hoog in het vaandel. Alles is te bespreken met Armand en Anne. Niets is te gek, ze denken met je mee. En dat is voor ons gewoon fantastisch. 

Wat mis je of zou je anders willen in deVLOER? 

Ik mis helemaal niets hier, bij deVLOER. Ik zou niet weten wat hier aangepast kan worden. Ik zou alleen maar kunnen zeggen: 'Ga vooral zo door en jullie gaan ons zeker de komende jaren nog vaak meemaken'. 

Wauw!! Michelle dankjewel!!

Vergaderlocatie deVLOER Almere bel ons
Bel Gastheer Armand
06 39 48 46 89
Vergaderlocatie deVLOER Almere vind ons
Bolderweg 2
1332 AT Almere
Vergaderlocatie deVLOER Almere mail ons
info@devloer.com
Contact

deVLOER is een handelsnaam van Motivatio, KvK nr: 05064443
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram