Vergaderlocatie out of the Box

Gastvrijheid 3.0

036 3100 128
Bolderweg 2, 1332 AT Almere
Vrijstaand pand, 140 m2
2 - 65 Personen
Bolderweg 2, 1332 AT Almere
Vrijstaand pand, 140 m2
2 - 65 Personen
036 3100 128
Over ons

Wij verhuren geen zaaltje, wij verkopen een beleving.

Vergaderlocatie deVLOER inspireert, daagt uit tot en draagt bij aan een open communicatie en laat mensen balanceren op het randje van hun comfortzone. Met een sublieme catering als kers op de creatieve taart zorgen wij dat een meeting in deVLOER verankert.

Anne Kien, zelf trainer op het gebied van teamontwikkeling bij Motivatio (en dus in veel locaties in Nederland geweest) bedacht het concept van deVLOER vanuit haar eigen behoefte aan een inspirerende (trainings)locatie. Inmiddels hebben andere trainers en bedrijven deVLOER ontdekt en is 95% van de boekingen in deVLOER niet Motivatio gerelateerd. Anne  moet dus weer zelf op zoek naar inspirerende locaties.

Sorry Anne! 😉

Over deVLOER

Klanten, Partners & Dingen

In de serie: ‘Wie (komen er) over deVLOER?’, klanten aan het woord die hun ervaringen over onze vergader- en trainingslocatie graag delen.

De eerste die wij om haar mening vroegen, was Michelle van de Oostvaarders Kliniek in Almere.

9,2

8,7

Huisgemaakte Taart

Onze huisgemaakte taarten bij de koffie zijn beroemd. Keukenprinses Nicky van NICKY KOOKT is verantwoordelijk voor deze voortreffelijke lekkernijen.

Maxi Bar

Midden in deVLOER staat een mooie grote SMEG Koelkast, zo’n toffe! Vol met koud fris. Maar ook een koud biertje of wijntje, voor na de meeting en natuurlijk ijsjes in de zomer! 

Best Lunch in Town

Nicky Kookt bij ons nooit van woede maar is er om de mensen blij te maken. Haar lunch is alom geprezen en gevarieerd. Ook houden wij graag rekening met speciale wensen.

Toffe (teambuilding) Activiteiten 

Wil je jouw meeting afsluiten met iets bijzonders voor het hele team? Wat denk je van een Stuntworkshops of Percussie-clinic? Of je favoriete filmscène opnemen in een greenscreenstudio?

Winterwonderland Erlebnis

Glühwein, warme chocolademelk met slagroom, apfelstrudel & flammenkuchen; een après-ski beleving waar je U tegen zegt na een middag vergaderen of stunten. Wij denken graag met je mee.

Summervibes

Het lijkt nu nog een beetje ver weg maar het wordt vanzelf weer zomer. 😉 Wat is er nu fijner dan met een cocktail in de hand dansend op de lounge beats van onze huis DJ te wachten tot jouw vleesje gaar is. 

Pin It on Pinterest

Share This