Aanvraag reservering Vergaderlocatie  deVLOER

Laden...

Mocht je vragen hebben, speciale wensen of problemen ondervinden, je kunt en mag ons altijd bellen.

036 3100 128

vergaderlocatie out of the box

Logo vergaderlocatie deVLOER Almere
deVKLOER Almere Corona Proof

video

Hoe het begon

door | 20 aug 2011

Interview Anne Kien door Edvard Niessing

EN: Vanaf de vloer van deze prachtige studio in Almere, van AVisueel, gaan we naar een hele andere vloer. En dat gaan we doen middels Anne Kien.

 

Dag Anne.

AK: Dag Edvard.

EN: Hartelijk welkom hier in het programma.

AK: Dankjewel.

EN: Moet je gelijk maar even uitleggen wat ik daar nou mee bedoel van de studio vloer naar een andere vloer.

AK: Ja, deVLOER is mijn inspirerende locatie die ik heb laten bouwen eigenlijk.
In zoverre, het is de oude waterzuivering van Beiersdorf. Het staat hier ook op het terrein, waar AVisueel ook zit.
En daar waar vroeger water werd gezuiverd, is nu ruimte voor inspirerende bijeenkomsten; trainingen, presentaties, vergaderingen en alles waarbij men anders dan anders wil zijn.

EN: En waarom gekozen voor de naar ‘deVLOER’?

AK: Het kwam opeens in me op. En de vloer; het kan gebruikt worden als werkvloer, speelvloer, de vloer met iemand aanvegen, deVLOER is iets wat je onthoudt, het is kort, het is krachtig. En er zit een hele grote vloer in; het is één grote ruimte van 140 vierkante meter, die je kunt inrichten zoals je zelf wilt. Dus je kunt ook schuiven… met de vloer, op de vloer.

EN: Kun je er ook van de vloer eten?

AK: Je kunt er ook van de vloer eten. In elk geval net als de schoonmaak is geweest.
Na een event weet ik niet of het wijsheid is.

EN: Waarom heb je gekozen voor deze provincie, met name ook Almere, was er een markt voor deze bijzondere vloer?

AK: Ik woon in Almere, sinds 2005.
En ben van huis uit docent drama.
Ik had al een kantoortje hier op het terrein.

En kwam tijdens mijn trainingen en workshops op zoveel locaties waarbij ik juist die inspiratie miste. Waarbij ik klachten kreeg dat het zachter moest, waarbij de meubels niet makkelijk te verplaatsen waren.

Dus ik dacht ik wil het anders doen.
Toen liep ik hier, omdat ik hier al zat, tegen de waterzuivering aan. Toen kon ik het niet laten.
Ik zag het, ik kwam binnen; het was vies, het stonk naar stilstaand water, het was donker, er zaten geen ramen in, geen deuren. En ik dacht alleen maar: ‘Ik wil het!’.

EN: Dat is dan toch een soort ondernemersgeest die bezit van jou heeft genomen. Want dat is toch heel wat anders dan de drama waar je uit komt.

AK: Vanuit mijn trainersachtergrond, die ik natuurlijk als docent drama wel heb, kom je natuurlijk op heel veel locaties. En dan zie je ook wat werkt en wat niet werkt.
En op een gegeven moment wilde ik gewoon een ruimte die ik helemaal zelf kon inrichten en daar was dit eigenlijk een logisch gevolg van.

En toen deVLOER eenmaal klaar was, ik ben pas begin dit jaar open gegaan, toen merkte ik dat ik met mijn eigen trainingen, een paar keer per maand, de ruimte niet kon vullen. Dat was gewoon zo zonde.

Dus vandaar dat ik ‘m nu ook verhuur, voor presentaties, en wat ik net opnoemde; bijeenkomsten maar wel allemaal business to business. Dus geen feesten en partijen.

EN: Dat kan nog komen, misschien?

AK: Nee, ook niet!

EN: Waarom niet? Het moet een beetje standing hebben, het moet in het zakelijkleven passen?

AK: Ja, het moet bijdrage aan de intensiteit van bijeenkomsten, vind ik.

EN: Wat voor een bijeenkomsten, met wat voor een bedrijven heb je al achter de rug en heb je nog wensen op dat gebied? Zijn er nog bedrijven waarvan je zegt: ‘die wil ik dolgraag hebben’?
Die wil ik graag over de vloer!

AK: Ja, ik ben net begonnen. Ik heb onderandere NIMA gehad, wat natuurlijk een grote organisatie is. De kamer van koophandel, komt hier regelmatig, een aantal bedrijven hier uit de buurt.

Maar ja, ik wil natuurlijk Philips en alle grote bedrijven, die wel eens externe locaties zoeken, die wil ik dolgraag kennis laten maken met de inspiratie die deVLOER kan geven.

EN: Want er is van alles mogelijk; van klein tot wat groter?

AK: Ja, de kracht is dat er echt van alles mogelijk is. Want het is een vrijstaand pand, 140 vierkante meter speelvloer, met meubels die alle kanten op kunnen, alles heeft wielen, is verplaatsbaar.

EN: Parkeerplekken in de buurt.
Het is een ideale locatie natuurlijk hier.

AK: Het is fantastisch!

EN: En de drama, speelt die nog een rol in jouw leven?

AK: Drama speelt in die zin een rol in mijn leven, dat ik dat als trainer wel altijd meeneem. Ik heb wel altijd drama gebruikt als middel om… Dus ik maak geen theatervoorstellingen of zo. Maar wat ik ook doe, dat is de aard van het beestje, het zit er in.

EN: Als ik jou een halve minuut de tijd geef, om een promotieverhaaltje te vertellen voor deVLOER, zeg je dan: ‘heel graag!’?

AK: Ja natuurlijk!

EN: Ga je gang!

AK: Ik heb in Almere, de meest prachtige, unieke locatie die je je maar kunt voorstellen. Dus mocht je een presentatie hebben of een vergadering, een bijeenkomst, een jaarvergadering, een borrel. Zolang het maar business to business is. En je wilt je laten inspireren door een goeie cateraar en een unieke locatie, kijk op www.devloer.com en neem contact op en wie weet, maken we er een fantastische bijeenkomst van.

EN: Ik weet wel zeker dat dat gaat lukken!

En nou de vloer af, naar je eigen vloer.
Dankjewel Anne, dankje zeer!
Succes!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Michelle over deVLOER

Michelle over deVLOER

Hoi, Jij bent...?? Hi, Mijn naam is Michelle Gerritsen Leuk, Waar werk je Michelle? Ik ben werkzaam bij het forensisch psychiatrisch centrum de Oostvaarders kliniek in Almere Waar gebruiken jullie een externe trainingslocatie voor? De Oostvaarders Kliniek, wil...

Cowboy or Girl

Nu ook in style plassen in deVLOER   Dit is Roza. En Roza... die is ooit hier neergezet vanwege het feit dat mensen wel eens bij ons voorbij reden en ons niet konden vinden. En nu zeggen we: 'Heb je de roze koe gezien? Links van de roze koe, zijn we.. is...

Winnaar Publieksprijs 2018

Winnaar Publieksprijs 2018

Alweer gewonnen! 😉 ‘Het begint bijna ‘gewoon’ te worden’ zegt Armand, gastheer bij deVLOER, stralend. ‘Bijna dan hè want we zijn nog steeds belachelijk blij dat onze gasten ons zo hoog hebben zitten. En we zijn zeker van plan om ze te blijven verrassen en het niveau...

Pin It on Pinterest

Share This