Overzicht berichten

Zilver NMA 2017

Vergaderlocatie De Vloer uit Almere sleept zilver in de wacht

DE VAART - Won de populaire vergaderlocatie deVLOER uit Almere, vorig jaar nog goud, dit jaar moest zij met een mooie zilveren prijs genoegen nemen.

MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine lanceerden in oktober 2015 de Nationale Meeting Award. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

De afgelopen maanden konden locaties zich nomineren voor deze award door via MeetingReview tien reviews over hun locatie te verzamelen en een vragenlijst opgesteld door de Congres- en Vergaderclassificatie in te vullen. Daarna volgden een officieel bezoek van de jury.

Helaas was er deze keer, voor de mensen achter deVLOER, geen gelegenheid om de prijs persoonlijk in ontvangst te nemen, in AHOY Rotterdam, tijdens de officiële uitreiking; "We hadden een boeking en de klanten gaan nou eenmaal voor alles.
Maar blij zijn wij er zeker mee", Aldus Armand van Houten van deVLOER.

NMA2017 deVLOER wint zilver
Vergaderlocatie deVLOER Almere bel ons
Bel Gastheer Armand
06 39 48 46 89
Vergaderlocatie deVLOER Almere vind ons
Bolderweg 2
1332 AT Almere
Vergaderlocatie deVLOER Almere mail ons
info@devloer.com
Contact

deVLOER is een handelsnaam van Motivatio, KvK nr: 05064443
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram