Door een technisch probleem is het op dit moment niet mogelijk online een reservering te plaatsen.

Neem in plaats daarvan alsjeblieft contact met ons op, we staan je graag te woord.

Excuses voor het ongemak!

Bel gastheer Armand
06 39 48 46 89

vergaderlocatie out of the box

Logo vergaderlocatie deVLOER Almere
deVKLOER Almere Corona Proof

review

Winnaar Publieksprijs

door | 10 jan 2015

deVLOER Almere wint publieksprijs 2015

deVLOER wint publieksprijs Meetinglocaties

Het Almeerse bedrijf deVLOER, van netwerklid Anne Kien, flikt het weer. Voor de tweede keer in een half jaar valt de vergaderlocatie in de prijzen. In juni won deVLOER de DeskBookers Award. 2 januari 2015 was het MeetingReview die de champagne liet knallen.

“Totaal overrompeld,” zegt Anne Kien, eigenaresse van deVLOER. “Dat je één prijs wint, oké, maar twee keer… Dat zag ik even niet aankomen.” De MeetingReview-onderscheiding is een publieksprijs die is gebaseerd op maar liefst 21 reviews. Met een gemiddelde score van 9,2 won deVLOER in de categorie medium size vergaderruimtes (tot 100 personen).

deVLOER Almere wint publieksprijs 2015

Onafhankelijke reviews
MeetingReview is een platform waar je informatie en reviews over vergaderlocaties kunt vinden. Meer dan 1.300 locaties zijn bij de portal aangesloten, de meeste daarvan hebben meerdere recensies. “Onafhankelijke reviews,” vertelt Robert Spakman, directeur van MeetingReview. “Dat maakt de kracht van ons platform.” Beoordeeld kan worden op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering.

Concept dat de verwachtingen overtreft
Anne Kien is vooral blij met het feit dat de prijs een publieksprijs is. Want wie kan er beter reclame voor je maken dan je eigen klanten? Ze begint te stralen, wanneer ze hoort wat Athlon Carlease over haar geschreven heeft: “Anne heeft hier een concept neergezet wat de verwachting absoluut overtreft.” En dan de Politie Midden Nederland: “Wat een verademing was dit! Een inspirerende locatie die de brainstormsessie echt op gang heeft gebracht.”

deVLOER geeft creativiteit de ruimte
deVLOER is gevestigd op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is gebouwd in de oude waterzuiveringsfabriek van Nivea en is nu een lichte, creatieve locatie waar behalve vergaderingen ook brainstormsessies, presentaties, trainingen en andere groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Anne Kien werd in 2012 uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en staat bekend om haar creativiteit en de manier waarop ze meedenkt met haar klanten.

Meer informatie: www.devloer.com
Anne Kien is Flevolandse zakenvrouw 2012 categorie ZZP.   Het Netwerk feliciteert Anne Kien / deVloer van harte met deze prijs.

Bron: https://www.flevolandsezakenvrouwen.nl/nieuws/devloer-wint-publieksprijs-meetinglocaties/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het belang van teamsessies

Het belang van teamsessies

Monique hecht waarde aan live contact. Covid19 heeft zo langzamerhand een behoorlijke stempel gedrukt op de dagelijkse gang van zaken. Meetings met collega's gaan online via Zoom of Meet, vaak opgeleukt door een opstandige kleuter of een door het beeld struinend...

Onderneming van het Jaar

Onderneming van het Jaar

Sandra Rossen over deVLOER. Toen dit filmpje werd opgenomen had de Almeerse dierenarts Sandra Rossen van Dierenkliniek Almere Stad (DAS) net besloten om de uitdaging te accepteren en mee te doen aan de strijd om de award voor  'Onderneming van het jaar'. Sandra heeft...

Business Lapps over deVLOER

Business Lapps over deVLOER

Bart van Business Lapps over deVLOER. Wat nou als je een programma hebt ontwikkeld om ondernemers te laten groeien en Covid zorgt ervoor dat je datzelfde programma niet kunt vormgeven zoals je dat wilt? Als de kracht van het programma is dat je met elkaar kunt sparren...