Aanvraag reservering Vergaderlocatie  deVLOER

Laden...

Mocht je vragen hebben, speciale wensen of problemen ondervinden, je kunt en mag ons altijd bellen.

036 3100 128

vergaderlocatie out of the box

Logo vergaderlocatie deVLOER Almere
deVKLOER Almere Corona Proof

review

Winnaar Publieksprijs

door | 10 jan 2015

deVLOER Almere wint publieksprijs 2015

deVLOER wint publieksprijs Meetinglocaties

Het Almeerse bedrijf deVLOER, van netwerklid Anne Kien, flikt het weer. Voor de tweede keer in een half jaar valt de vergaderlocatie in de prijzen. In juni won deVLOER de DeskBookers Award. 2 januari 2015 was het MeetingReview die de champagne liet knallen.

“Totaal overrompeld,” zegt Anne Kien, eigenaresse van deVLOER. “Dat je één prijs wint, oké, maar twee keer… Dat zag ik even niet aankomen.” De MeetingReview-onderscheiding is een publieksprijs die is gebaseerd op maar liefst 21 reviews. Met een gemiddelde score van 9,2 won deVLOER in de categorie medium size vergaderruimtes (tot 100 personen).

deVLOER Almere wint publieksprijs 2015

Onafhankelijke reviews
MeetingReview is een platform waar je informatie en reviews over vergaderlocaties kunt vinden. Meer dan 1.300 locaties zijn bij de portal aangesloten, de meeste daarvan hebben meerdere recensies. “Onafhankelijke reviews,” vertelt Robert Spakman, directeur van MeetingReview. “Dat maakt de kracht van ons platform.” Beoordeeld kan worden op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering.

Concept dat de verwachtingen overtreft
Anne Kien is vooral blij met het feit dat de prijs een publieksprijs is. Want wie kan er beter reclame voor je maken dan je eigen klanten? Ze begint te stralen, wanneer ze hoort wat Athlon Carlease over haar geschreven heeft: “Anne heeft hier een concept neergezet wat de verwachting absoluut overtreft.” En dan de Politie Midden Nederland: “Wat een verademing was dit! Een inspirerende locatie die de brainstormsessie echt op gang heeft gebracht.”

deVLOER geeft creativiteit de ruimte
deVLOER is gevestigd op de Creative Campus in Almere Buiten. De ruimte is gebouwd in de oude waterzuiveringsfabriek van Nivea en is nu een lichte, creatieve locatie waar behalve vergaderingen ook brainstormsessies, presentaties, trainingen en andere groepsbijeenkomsten plaatsvinden. Anne Kien werd in 2012 uitgeroepen tot zakenvrouw van het jaar en staat bekend om haar creativiteit en de manier waarop ze meedenkt met haar klanten.

Meer informatie: www.devloer.com
Anne Kien is Flevolandse zakenvrouw 2012 categorie ZZP.   Het Netwerk feliciteert Anne Kien / deVloer van harte met deze prijs.

Bron: https://www.flevolandsezakenvrouwen.nl/nieuws/devloer-wint-publieksprijs-meetinglocaties/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Michelle over deVLOER

Michelle over deVLOER

Hoi, Jij bent...?? Hi, Mijn naam is Michelle Gerritsen Leuk, Waar werk je Michelle? Ik ben werkzaam bij het forensisch psychiatrisch centrum de Oostvaarders kliniek in Almere Waar gebruiken jullie een externe trainingslocatie voor? De Oostvaarders Kliniek, wil...

Winnaar Publieksprijs 2018

Winnaar Publieksprijs 2018

Alweer gewonnen! 😉 ‘Het begint bijna ‘gewoon’ te worden’ zegt Armand, gastheer bij deVLOER, stralend. ‘Bijna dan hè want we zijn nog steeds belachelijk blij dat onze gasten ons zo hoog hebben zitten. En we zijn zeker van plan om ze te blijven verrassen en het niveau...

deVLOER wint Zilveren Nationale Meeting Award

deVLOER wint Zilveren Nationale Meeting Award

deVLOER valt weer in de prijzen! Op 12 maart werden in de Marienhof in Amersfoort voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en...

Pin It on Pinterest

Share This