Overzicht berichten

Cow do you mooh? (eh poop)

Poep en plas humor… ik heb er nooit wat mee gehad. Foto’s van mensen op de wc vind ik al sinds ik mij kan herinneren stom en waar klasgenootjes vroeger de slappe lach kregen als er een strijker in een hondendrol werd gestopt én aangestoken, kon ik er niet naar kijken. Nog steeds niet trouwens.

Corona-proof op de WC

Toch houd ik mij nu al zeker een week bezig met de so to speak ‘kleinste kamertjes’ van deVLOER. Los van het feit dat ze hygiënisch zijn, zorg ik altijd voor een fris deootje, wat haarlak en een goede sfeer. ? En in het kader ‘Corona brengt al genoeg vervuiling met zich mee’ (zie vorige blog) ben ik mij gaan verdiepen in, jawel: toiletpapier.

Duurzaam afvegen

In mijn bijzondere zoektocht naar duurzaam wc-gebruik ben ik gestuit op een concept waarvan ik volledig áán ga! Deze club verkoopt niet alleen 100% gerecycled toiletpapier, zij gebruiken 50% van de nettowinst voor de bouw van toiletten in diverse landen in Afrika. 50%!!! Dat is de helft hè! Hoe cool is dat?

Daarnaast wordt een deel van het wikkelen en verpakken van de producten in een sociale onderneming gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als moeder van een zorgintensief kind is dit natuurlijk koren op mijn molen. Als kers op de taart zijn deze wc-rollen én tissues ook nog eens zó te gek vormgegeven dat het nu helemáál een feestje is om bij onze vergaderlocatie naar de wc te gaan.

Reunited, and it feels so good

En mocht je een traantje wegpinken als je eindelijk live jouw favoriete collega weer ziet na drie maanden thuiswerken, dan kun je je tranen vanaf nu duurzaam én hip drogen. Daar word ik dus blij van.

En voor dit soort prachtige initiatieven en mooie duurzame oplossingen als die van the GoodRoll wil ik zélfs wel op de wc op de foto gaan.

Anne-op-de-pot
Vergaderlocatie deVLOER Almere bel ons
Bel Gastheer Armand
06 39 48 46 89
Vergaderlocatie deVLOER Almere vind ons
Bolderweg 2
1332 AT Almere
Vergaderlocatie deVLOER Almere mail ons
info@devloer.com
Contact

deVLOER is een handelsnaam van Motivatio, KvK nr: 05064443
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram