Door een technisch probleem is het op dit moment niet mogelijk online een reservering te plaatsen.

Neem in plaats daarvan alsjeblieft contact met ons op, we staan je graag te woord.

Excuses voor het ongemak!

Bel gastheer Armand
06 39 48 46 89

vergaderlocatie out of the box

Logo vergaderlocatie deVLOER Almere
deVKLOER Almere Corona Proof

blog

Cow do you mooh? (eh poop)

door | 25 jun 2020

Anne-op-de-pot

Poep en plas humor… ik heb er nooit wat mee gehad. Foto’s van mensen op de wc vind ik al sinds ik mij kan herinneren stom en waar klasgenootjes vroeger de slappe lach kregen als er een strijker in een hondendrol werd gestopt én aangestoken, kon ik er niet naar kijken. Nog steeds niet trouwens.

Corona-proof op de WC

Toch houd ik mij nu al zeker een week bezig met de so to speak ‘kleinste kamertjes’ van deVLOER. Los van het feit dat ze hygiënisch zijn, zorg ik altijd voor een fris deootje, wat haarlak en een goede sfeer. ? En in het kader ‘Corona brengt al genoeg vervuiling met zich mee’ (zie vorige blog) ben ik mij gaan verdiepen in, jawel: toiletpapier.

Anne-op-de-pot

Duurzaam afvegen

In mijn bijzondere zoektocht naar duurzaam wc-gebruik ben ik gestuit op een concept waarvan ik volledig áán ga! Deze club verkoopt niet alleen 100% gerecycled toiletpapier, zij gebruiken 50% van de nettowinst voor de bouw van toiletten in diverse landen in Afrika. 50%!!! Dat is de helft hè! Hoe cool is dat?

Daarnaast wordt een deel van het wikkelen en verpakken van de producten in een sociale onderneming gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als moeder van een zorgintensief kind is dit natuurlijk koren op mijn molen. Als kers op de taart zijn deze wc-rollen én tissues ook nog eens zó te gek vormgegeven dat het nu helemáál een feestje is om bij onze vergaderlocatie naar de wc te gaan.

 

Reunited, and it feels so good

En mocht je een traantje wegpinken als je eindelijk live jouw favoriete collega weer ziet na drie maanden thuiswerken, dan kun je je tranen vanaf nu duurzaam én hip drogen. Daar word ik dus blij van.

En voor dit soort prachtige initiatieven en mooie duurzame oplossingen als die van the GoodRoll wil ik zélfs wel op de wc op de foto gaan.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cow about Roza?

Cow about Roza?

2 november 2016, 07:20 Het is vroeg en koud. De Creative Campus in Almere ligt er verlaten bij. Ik wist dat boeren vroeg opstaan maar had geen idee dat deze direct na het melken in zijn witte terreinwagen zou springen. Als ik hem aan zie komen, houd ik mijn druppel...

WHY COW WHAT

WHY COW WHAT

Ik: ’Waarom moeten we eenrichtingsverkeer hebben?’ Armand: ’Dat moet van Mark. En van van Dissel.’ Ik: ’Ja dat snap ik ook wel maar waarom? Ik kan me voorstellen dat je een mensenstroom niet in tegengestelde richting door elkaar wilt zien huppelen maar er is bij ons...

Cow deep is your love?

Cow deep is your love?

’Ik heb een deja-vu.’ zegt manlief vanaf de drempel van deVLOER. Het is begin mei 2020. Ik zit op mijn knieën op de grond en probeer met één dichtgeknepen oog de witte tape langs de briefkaart te leggen. ‘Cow deep is your love?’ vraagt de kaart en ik moet bekennen dat...